block_quo
CanvasAanDeMuur.nl
Buitenkant 25
8256 CA Biddinghuizen
tel: 038 - 333 70 62
info_saynotospam@saynotospam_canvasaandemuur.nl
icon.fb icon.twitter

Bestand upload

Om de allerbeste kwaliteit van uw afdruk te garanderen is het van belang dat u een zo groot mogelijk bestand uploadt. De instelling op uw camera voor de beeldkwaliteit zal op hoog of zeer hoog moeten zijn ingesteld. Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw bestand? U kunt dit eventueel door ons laten controleren. Bestanden geoptimaliseerd voor gebruik op internet zijn niet geschikt voor het maken van een afdruk.

Als de foto is geüpload krijgt u een voorbeeldweergave te zien. Door middel van onze selectietool kunt u naar wens een uitsnede maken. Het gedeelte van uw foto welke buiten het selectiekader valt is het gedeelte van de afbeelding dat niet op de voorzijde van de afdruk terecht komt. Bij bijvoorbeeld een canvasdoek wordt het afgesneden gedeelte op de zijkanten van het doek afgedrukt, bij bijvoorbeeld een afdruk op hout wordt de foto precies langs het selectiekader afgesneden.

Wilt u dat bij een canvasdoek de gehele foto op de voorkant komt te staan, vink dan “niet omslaan” aan! U kunt dan bij de de opmerkingen aangeven welke kleur de zijkant dan moet worden (wit, zwart of een kleur uit de foto).